BAX1500

Akkurepun Akku

  • Available as a kit with harness and adaptor
Suositushinta
1790.00
Share this product

EGO Power+ Professional-X -reppuakku tarjoaa vaativaan käyttöön tarvitsemasi tehon ja käyttöajan. Itse asiassa se on suorituskyvyltään parempi kuin monet nykyisin käytössä olevat bensiinikäyttöiset työkalut. Ja kaikki tämä ilman melua, päästöjä ja tärinää. Varmistaaksemme akkujen lujuuden ja kestävyyden olemme testanneet niitä äärimmäisissä olosuhteissa. Professional-X-reppuakku kestää kovimmatkin rankkasateet ja antaa työkalulle edelleen virtaa. Lisäksi erittäin vankka kotelo on suunniteltu kestämään kaikki mahdolliset iskut.

EGO Power+ products come with extended warranties up to five years when registered within 30 days of purchase. Read our warranty information for more details.

Full Description

Yhdistä EGO Power+ -työkalusi yhteen Professional-X-reppumme kanssa.
EGOn litiumioni BAX1500-repussa ovat poikkeuksellinen käyttöaika ja käyttömukavuus täydellisessä tasapainossa, sillä se on suunniteltu ergonomisesti niin, että voit työskennellä koko päivän. Akkupaketti voidaan irrottaa valjaista*, jolloin akku voidaan jakaa useamman käyttäjän kesken, joilla jokaisella on omat valjaansa paremman hygienian vuoksi.

Optimaalisen suorituskyvyn, tehokkuuden ja pitkäikäisyyden varmistamiseksi näissä suuren energiakapasiteetin akuissa on älykäs yksittäisen kennon valvonta ja tasapainotus sekä työkalun käytön että latauksen aikana.

Suunniteltu suorittamaan, rakennettu kestämään
EGO Power+ -reppuakut tarjoavat tarvitsemasi käyttöajat, ja yhdellä latauksella voit työskennellä koko päivän**. Laadukkaat, korkean nimellistehon ja korkean energiatiheyden omaavat kennot kestävät yli 1000 latausjaksoa. Lisäksi akku voidaan ladata pikalatauksella tyhjästä täyteen vain 3,5 tunnissa.

Joustava suorituskyky
Ne ovat yhteensopivia kaikkien EGO Power+ -työkalujen kanssa, ja koska akku on valjaissa eikä työkalussa, työkalut ovat entistäkin kevyempiä ja helpompia käyttää.

*AFH1500-runko ja valjaat sekä ADB1000-sovitin eivät sisälly toimitukseen

Product Specification
Voltage (V)56 V
Max. Continuous Discharge Current (A)64 A
Battery Capacity28 Ah
Battery Energy1,568 W
Documents and Downloads

Download Related Documents

Do you already have an EGO Power+ product? Register within 30 days of purchase for an extended warranty

Rekisteröitävä Tuote
LADATTAVAT MATERIAALIT