BH1001

Akun Kantovaljaat

Suositushinta
199.00
Share this product

Kaksiolkaimiset hihnat on valmistettu pehmeästä, pehmustetusta materiaalista, ja selkäpehmuste tarjoaa lisämukavuutta käytön aikana. Vahvavirtakaapeli yhdistää repun työkaluun (ADB1000-sovitin vaaditaan, myydään erikseen tai osana sarjaa), ja repussa on kätevä integroitu kantokahva, jonka avulla valjaat voidaan kuljettaa varastoon tai työpaikalle ja sieltä pois.

EGO Power+ products come with extended warranties up to five years when registered within 30 days of purchase. Read our warranty information for more details.

Full Description

Ota paino pois käsistä, jotta voit keskittyä enemmän käsillä olevaan tehtävään. BH1000-reppuvaljaat antavat sinulle mahdollisuuden tehdä juuri niin. Olitpa sitten leikkaamassa pensasaitaasi tai päättänyt käydä valtoimenaan kasvavien rikkaruohojen ja karhunvatukoiden kimppuun, BH1000:n avulla voit käyttää käsiäsi siihen, mihin niitä tarvitset ja ilman ylimääräistä painoa. 
Pehmeä, kaksinkertaisesti pehmustettu olkapää- ja selkäpehmuste antaa lisämukavuutta käytön aikana, ja kantokahvat helpottavat kuljetusta varastoinnin ja tehtävien välillä. 
Voi liittää tämän EGO Power+ -työkaluihin Professional-X-työkaluissamme pikaliitännän avulla ja kaikissa muissa EGO-työkaluissa ADB1000-sovittimen avulla (myydään erikseen). 

Do you already have an EGO Power+ product? Register within 30 days of purchase for an extended warranty

Rekisteröitävä Tuote