CHU6000

Latausasema

Suositushinta
705.00
Share this product

Moniporttisessa latauskotelossa on älykäs virranhallinta, joka lataa ensin akut, joiden varaustila on alhaisin. Sen jälkeen se lataa kaikki akut täyteen samanaikaisesti. Moniporttilaturin avulla kuusi 10 Ah:n akkua voidaan ladata vain 3 tunnissa.

EGO Power+ products come with extended warranties up to five years when registered within 30 days of purchase. Read our warranty information for more details.

Full Description
Lataa jopa kuusi EGO 56 V ARC-litiumakkua samanaikaisesti moniporttisella latauskotelolla. Sitä voidaan käyttää suoraan EGO CHV1600E Professional -moniporttilaturin tai EGO 550 W:n pikalaturin kanssa, kun ne yhdistetään ACA1000 EGO -latausliittimeen.

Latauskotelon sisällä on tilaa kuudelle akulle ja lisäsäilytystilalle. Saranoitu kansi suojaa säältä, joten sinun ei tarvitse olla huolissasi, jos joudut kaatosateeseen. Koska latauskotelossa on pyörät, sen kuljettaminen on helppoa.

CHV1600E:llä kuuden 10 Ah:n akun latausaika on arviolta 3 tuntia. Jos käytetään 550 W:n pikalaturia ja latausliitintä kotelon kanssa, se kestää noin 8 tuntia.

Yksittäisten akkujen varaustasolla ei ole merkitystä. Älykäs virranhallintajärjestelmä lataa ensin akut, joiden varaustaso on alhaisin, ja lataa sitten kaikki loput akut täyteen samalla nopeudella.
Product Specification
Output Voltage56 V
Charging Time 10,0Ah Battery (mins)180 min
Charging Time 12,0Ah Battery (mins)210 min
Documents and Downloads

Download Related Documents

Do you already have an EGO Power+ product? Register within 30 days of purchase for an extended warranty

Rekisteröitävä Tuote
LADATTAVAT MATERIAALIT