CHV1600E

1600W Laturi

Suositushinta
375.00
Share this product

Kätevästi seinään asennettava moniporttilaturi toimii yhdessä moniporttisen latauskotelon ja paikallaan kääntyvän ajoleikkurin ZT4200E-L kanssa. Kun olet kytkenyt laturin verkkovirtaan, kytke johto moniporttiseen latauskoteloon tai suoraan paikallaan kääntyvään Z6-ajoleikkuriin akkujen lataamiseksi.

EGO Power+ products come with extended warranties up to five years when registered within 30 days of purchase. Read our warranty information for more details.

Full Description

Tällä laturilla voit ladata jopa kuusi EGO-akkua samanaikaisesti. Käytä sitä suoraan CHU6000 -moniporttisen latauskotelon kanssa tai liitä se suoraan paikallaan kääntyvään Z6-ajoleikkuriin ja lataa jopa kuusi EGO-akkua samanaikaisesti.

Älykäs virranhallinta tarkoittaa, että järjestelmä tunnistaa akun, jonka varaustaso on alhaisin, ja lataa sen ensin muiden akkujen tasolle, minkä jälkeen se lataa kaikki akut täyteen samalla nopeudella. Alan nopein laturi lataa kuusi 10 Ah:n akkua täyteen vain 2 tunnissa – se on neljä kertaa nopeammin kuin kilpailijat.

Aktiivinen jäähdytystuuletinjärjestelmä mahdollistaa nopean latauksen ilman ylikuumenemista. Koska moniporttilaturi on seinään asennettava, vajan tai autotallin lattia pysyy siistinä, kun sinun ei tarvitse käyttää useita latureita kerralla.

Kevyimmästä 2,5 Ah:n akusta sarjan suurimpaan 12 Ah:n akkuun – akkujen koon kasvaessa myös akkujen teho ja käyttöaika kasvavat. Jokainen akkukoko mahtuu Z6:een tai moniporttiseen latauskoteloon, joten akkujen kapasiteetista riippuen niiden täyteen lataamiseen kuluva aika vaihtelee.

Product Specification
Input Power1,600 W
Output Voltage56 V
Documents and Downloads

Download Related Documents

Do you already have an EGO Power+ product? Register within 30 days of purchase for an extended warranty

Rekisteröitävä Tuote
LADATTAVAT MATERIAALIT