itsevetävät ruohonleikkurit
itsevetävät ruohonleikkurit

ITSEVETÄVÄT RUOHONLEIKKURIT

Suunniteltu helppoon käyttöön niin rinteissä kuin epätasaisilla pihoillakin. Miellyttävä lopputulos vähemmällä työllä.

VALIKOIMAMME ITSEVETÄVIÄ RUOHONLEIKKUREITA

Valikoimamme on suunniteltu kattamaan tarpeet niin isoille, kuin pienillekin pihoille. Kaikki mallimme tarjoavat tärkeimmät ominaisuudet ja mukavuudet erinomaisen leikkuujäljen takaamiseen vaivattomasti.

MIKÄ ON ITSEVETÄVÄ RUOHONLEIKKURI?

Meidän itsevetävät ruohonleikkurit ovat suunniteltuja tekemään raskas työ puolestasi. Pyörien vetävät moottorit vievät konetta eteenpäin käskyjesi mukaisesti. Sopiva kaiken kokoisille ja muotoisille pihoille riippumatta siitä, onko pihoissa rinteitä tai epätasaisuuksia.

EGO:n leikkurit ovat suunniteltu mukavuus edellä. Polymeeri-rungon ansioista koneet ovat kevyitä kuljettaa ja liikutella, mutta valikoimastamme löytyy myös teräsrunkoinen malli sitä haluaville - itsevetävän ominaisuudet tekevät siitäkin miellyttävän työskennellä.

Niissä on vähemmän liikkuvia osia, joka tarkoittaa vähemmän värinää - tärkeä ominaisuus, jos leikkaat paljon. Pehmeät, hiiliharjattomat moottorit ovat myös hiljaisia.

Kaikissa itsevetävissä ruohonleikkureissamme on säädettävä kahvan korkeus ja helposti tyhjennettävä kerääjän säiliö. Sen lisäksi niistä ei tule yhtään päästöjä ja ne ovat halvempia käyttää kuin vastaavat polttomoottorileikkurit.

Olemme niin varmoja tyytyväisyydestäsi tuotteisiin, että niissä on erinomainen takuu.

AKKUVOIMA ITSEVETÄVIEN RUOHONLEIKKUREIDEN YTIMESSÄ

Kaikki EGO:n itsevetävät ruohonleikkurit toimivat akulla, eikä käyttäjän tarvitse huolehtia johdon pituudesta tai pelätä ajavansa sen yli. Kaikki mallit joiden numero loppuu muuhun kuin nollaan toimitetaan akun ja laturin kanssa.

Kaikki meidän uniikilla patentilla varustetut 56V ARC Lithium™ akut takaavat voiman mihin tahansa tehtävään. Keep Cool™ -teknologian ansiosta akkuja voi käyttää pitkään ilman ylikuumenemista ja se pidentää myös niiden elinkaarta.

EGO:n akut kestävät pidempään kuin polttomoottorikoneet eivätkä aiheuta päästöjä.

Kaikki akkumme ovat käytettävissä missä tahansa työkalussamme - jokaiseen työhön on sopiva työkalu ja akku. Akun koon kasvaessa sen kapasiteetti ja työskentelyaika latauksella kasvaa.

ITSEVETÄVÄ RUOHONLEIKKURI JOKAISEEN PUUTARHAAN

Valikoimamme on suunniteltu kattamaan tarpeet niin isoille, kuin pienillekin pihoille. Kaikki mallimme tarjoavat tärkeimmät ominaisuudet ja mukavuudet erinomaisen leikkuujäljen takaamiseen vaivattomasti.

Esimerkiksi pieni mutta pippurinen EGO Power+ LM1702E-SP on erinomainen keräämään, murskaamaan tai taaksepurkamaan nurmen. Sen hieman isompi malli, EGO Power+ LM1903E-SP mahtuu toimimaan ahtaissakin paikoissa ja leikkaamaan myös puiden läheltä.

Vielä suurempi, 50cm leveä, EGO Power+ LM2021E-SP on täydellinen isoille pihoille. Siinä on 6 leikkuukorkeutta ja 60-litran keruusäiliö.

Suurin itsevetävä ruohonleikkuri valikoimassamme on EGO Power+ LM2135E-SP. Sen mukana tuleva 7,5Ah akku kestää latauksella jopa 1000 neliömetrin leikkuun. Siinä on lisäksi kaksiteräinen leikkuujärjestelmä ja 70 litran keruusäiliö.