LB6000E

1020M³/h Reppu Lehtipuhallin

Suositushinta
358.00
Share this product

Professional-sarjan lehtipuhallin LB6000E on kiinnitetty reppuvaljaisiin, jotta käyttö olisi mahdollisimman mukavaa. Erittäin tehokas harjaton moottori ja suihkuturbiiniteknologia mahdollistavat suuren ilmamäärän ja nopeuden, jotta selviydyt tehtävistäsi.

EGO Power+ products come with extended warranties up to five years when registered within 30 days of purchase. Read our warranty information for more details.

Full Description
Osana Professional-sarjaamme LB6000E täydentää erinomaisesti EGO Power+ -tuotteiden valikoimaasi tai tästä on hyvä aloittaa akkukäyttöisten laitteiden käyttö. Suuritehoinen harjaton moottori tuottaa suuren ilmamäärän ja ilmanopeuden, joten saat suuretkin työt tehtyä.
Yhdessä toimivat mukava valjasjärjestelmä ja joustava puhallusputki antavat sinulle enemmän liikkumisvapautta ja helpottavat käyttöä. 1020 m³/h maksimi ilmamäärä turbotehotoiminnolla tarkoittaa, että lehtipuhallin tuottaa luotettavasti halutun tehon silloin kun sitä tarvitaan.
Vielä parempaa hallintaa varten puhallusputken pituutta voidaan säätää tarpeen mukaan, ja tämä pätee myös kahvaan paremman ulottuvuuden saavuttamiseksi. Bensiinikäyttöisiin lehtipuhaltimiin verrattuna tämä laite tuottaa huomattavasti vähemmän tärinää ja melua. Puhaltimessa on kaikki tarvitsemasi ominaisuudet, joten nyt on paras hetki siirtyä akkukäyttöön.
Product Specification
Voltage (V)56 V
Max. Propulsive Force (N)19.2 N·m
Fan Speed25,000 /min
Force19.2 N·m
Documents and Downloads

Download Related Documents

Do you already have an EGO Power+ product? Register within 30 days of purchase for an extended warranty

Rekisteröitävä Tuote
LADATTAVAT MATERIAALIT