LBX6000

Professional-X 1014M³/h Reppu Lehtipuhallin

Suositushinta
493.00
Share this product

LBX6000, markkinoiden tehokkain käsikäyttöinen lehtipuhallin, asettaa puhaltimille uudet standardit. Se tarjoaa enemmän käyttöaikaa, enemmän käyttömukavuutta ja enemmän tehoa kuin bensiinikäyttöinen laite. Puhallin pystyy puhaltamaan yli 1014 m³ ilmaa tunnissa tehotilassa, joten lehdille ja kilpailijoille ei jää mitään mahdollisuuksia.

EGO Power+ products come with extended warranties up to five years when registered within 30 days of purchase. Read our warranty information for more details.

Full Description
Professional-X-sarjan akkukäyttöinen lehtipuhallin LBX6000 on helppokäyttöinen ja kevyt, sillä se painaa vain 2,7 kg. BAX1500-reppuakun kanssa tämä työkalu tarjoaa jopa 350 minuutin käyttöajan tasolla 1 ja jopa 70 minuuttia tehotilassa. Laitteessa on yhteensä 5 tasoasetusta (mukaan lukien tehotila), ja se antaa sinulle enemmän tehoa myös painavampien roskien poistamiseen.
Voit valita pakkaukseen sisältyvien suuttimien AN6000R (pyöreä) ja AN6000F (litteä) välillä märkien ja kuivien lehtien poistamiseen. Tehotilassa laite tuottaa 1014 m³/h ilmamäärän lehtien poistoon. Kytke ilmamäärä korkeammalle, jotta saat saman tehon kuin bensiinilaitteilla.
Professional-X-sarjaan kuuluvana tämä lehtipuhallin on suunniteltu kokopäiväiseen käyttöön, joka päivä. Turvallisen varastoinnin varmistamiseksi sammutuskytkin voidaan lukita, jotta vältytään onnettomuuksilta kuljetuksen aikana. Tukevat jalat suojaavat puhallusputkea vahingossa tapahtuvilta vaurioilta, kun se laitetaan sivuun töiden välillä.
Product Specification
Jännite56 V
Max. Propulsive Force (N)19.2 N·m
Documents and Downloads

Download Related Documents

Do you already have an EGO Power+ product? Register within 30 days of purchase for an extended warranty

Rekisteröitävä Tuote
LADATTAVAT MATERIAALIT