CS1610E

40CM MOOTTORISAHA

Suositushinta
319.00
Share this product

EGO Power+ products come with extended warranties up to five years when registered within 30 days of purchase. Read our warranty information for more details.

Full Description
Ketjunopeuden ja vääntömomentin erinomainen yhdistelmä antaa sinulle työkalun, joka tuottaa upean sahaustuloksen kerta toisensa jälkeen. 40 cm:n terälevy katkaisee jopa 40 cm:n paksuiset oksat ja tukit.

Bensiinikäyttöistä vastinettaan kevyempi EGOn 40 cm:n akkumoottorisaha painaa vain 4,1 kg ilman akkua ja voit valita akun koon tehtävän mukaan. Näin voit siis jatkaa työskentelyä ilman tarpeettomia hankaluuksia.

Moottorisahassa on automaattinen ketjuvoitelu ja 150 ml:n öljysäiliö, joiden ansiosta ketju pyörii vapaasti koko ajan. Jos ketjua on kiristettävä, käännä vain ketjun kiristysnuppia. Huomaat, että ketju palaa normaaliin kireyteen.

Tehon osalta CS1610E on yhteensopiva minkä tahansa EGO 56V ARC -litiumakun kanssa. Riippumatta siitä, omistatko jo EGO-akun, ostatko akkusarjan vai valitsetko oman akun, määrität itse tarvitsemasi tehon.
Product Specification
Voltage (V)56 V
Chain Speed20 m/s
Documents and Downloads

Download Related Documents

Do you already have an EGO Power+ product? Register within 30 days of purchase for an extended warranty

Rekisteröitävä Tuote
LADATTAVAT MATERIAALIT