EA0800

REUNAKIINNITYS

Suositushinta
179.00
Share this product

Anna nurmikollesi ammattimainen viimeistely akkukäyttöisellä reunaleikkurilisälaitteella. Mutta älä rajoitu vain nurmikkoon – sillä voit siistiä myös polkujen, ajoteiden tai kukkapenkkien reunat. 20 cm:n terällä saat tarkan ja terävän lopputuloksen. Alumiininen suoja (kumihelmalla) suojaa käyttäjää leikkuujätteeltä ja muulta, joka saattaa paljastua käytön aikana.

EGO Power+ products come with extended warranties up to five years when registered within 30 days of purchase. Read our warranty information for more details.

Full Description
Luo puhtaat reunat ja ammattimainen viimeistely EA0800 -nurmikon reunaleikkurilla. Kun olet leikannut nurmikon, viimeistele reunaleikkurillamme ja hämmästyt lopputuloksesta. EA0800:n avulla voit valita leikkuusyvyyden maalajin mukaan, ja siinä on 20 cm pitkä ja 3 mm paksu leikkuuterä.
Työkalun kokonaispituus on 92 cm. Kun se on kytketty monitoimityökalun tehoyksikköön, se on huomattavasti pidempi ja säästää sinut hankalilta asennoilta. Tehoyksikön säädettävän kahvan avulla voit valita mukavimman työasennon.
Monitoimikäyttöisessä nurmikon reunaleikkurissa on alumiininen, kumihelmalla varustettu suojus, joka suojaa käyttäjää ympäriinsä sinkoutuvilta ruohojätteiltä. Siinä on myös ohjausmerkintä, jonka ansiosta reunat pysyvät suorina. Tämä lisälaite on saatavana myös osana sarjaa, joka sisältää monitoimityökalun tehoyksikön (PH1400E), siimaleikkurin pikalatauspäällä (STA1500), ruohoraivurin terän (ABB1203), pensasleikkurin (HTA2000), puomisahan (PSA1000), reunaleikkurin (EA0800) sekä 5,0 Ah:n akun ja pikalaturin.
Documents and Downloads

Download Related Documents

Do you already have an EGO Power+ product? Register within 30 days of purchase for an extended warranty

Rekisteröitävä Tuote
LADATTAVAT MATERIAALIT