PSA1000

PYLVÄSSAHAN LISÄLAITE

Suositushinta
205.00
Share this product

Katkaisee puunoksat nopeasti ja tehokkaasti. Tämä tehokas puomisahan lisälaite saa puutarhasi nopeasti huippukuntoon 25 cm:n laipan ja vaikuttavan 15 m/s:n ketjunopeuden ansiosta. Ilman hankalia johtoja tai bensiiniä hallitset kurittomat oksat helposti. Työkalu on kevyt ja harjaton moottori tehoyksikkössä vähentää tärinää, mikä tekee työstä taas miellyttävää.

EGO Power+ products come with extended warranties up to five years when registered within 30 days of purchase. Read our warranty information for more details.

Full Description
EGO-monitoimityökalun 25 cm:n puomisahan lisälaitteen avulla voit karsia oksia ilman tikkaita ja vähentää näin tapaturmariskiä päivittäisessä työssä. Pidä hedelmäpuusi hyvässä kunnossa ja siistinä 25 cm pitkän laipan avulla, joka toimii yhdessä 15 m/s:n ketjunopeudella. Vääntömomentista tinkimättä työskentelet helposti oksien läpi.
Puomisahaan on asennettu automaattinen voitelujärjestelmä, jossa on 220 ml:n öljysäiliö, jotta ketju toimii vapaasti. Laippa ja ketju voidaan vaihtaa AG100:aan (laippa) ja AC100:aan (ketju).
Kuten kaikki EGO-tuotteet, tämäkin aiheuttaa vähemmän tärinää ja melua. Työkalumme ovat turvallisempia käyttäjän terveyden ja ympäristön kannalta. Lisäksi tuotteemme ovat kevyitä ja tasapainoisia ja siten käyttäjäystävällisiä. Monitoimityökalua voidaan käyttää yksi- tai kaksiolkaimisilla valjailla maksimaalisen mukavuuden takaamiseksi.
Product Specification
Chain Speed15 m/s
Oil Tank Capacity220 ml
Documents and Downloads

Download Related Documents

Do you already have an EGO Power+ product? Register within 30 days of purchase for an extended warranty

Rekisteröitävä Tuote
LADATTAVAT MATERIAALIT