STA1500

38CM SIIMALEIKKURI LISÄLAITE

Suositushinta
136.00
Share this product

Kytke siimaleikkuri EGO-monitoimityökalun tehoyksikköhän, ja trimmaus onnistuu helposti ilman johtoa. 30 cm:n leikkuuleveyden ansiosta pääset ahtaisiinkin paikkoihin, joihin ruohonleikkurisi on ehkä liian leveä. Napautuspään avulla voit lisätä siimaa helposti työn aikana. Pikalatauspään ansiosta laite on taas nopeasti käyttövalmis.

EGO Power+ products come with extended warranties up to five years when registered within 30 days of purchase. Read our warranty information for more details.

Full Description
Puutarhassa siimaleikkuri on välttämätön työkalu, koska sillä pääsee joustavammin paikkoihin, joihin ruohonleikkurilla on vaikea päästä. Tässä siimaleikkurin lisälaitteessa on 2,4 mm:n kaksoissiima, joka syötetään pikalatauspäähän. Pikalatauspään ansiosta uutta siimaa voi kelata päähän ilman puolan irrottamista. Näin säästät aikaa ja pääset nopeammin takaisin töihin.
38 cm:n leikkuuleveydellä saat työn valmiiksi nopeammin. Kiinnitetty suojus varmistaa, että lentävät leikkuujätteet pysyvät työalueella. Vain 1,6 kg:n painon ja helpon ohjattavuuden ansiosta voit käyttää siimaleikkuria vaivattomasti paikoissa, joihin ruohonleikkuri ei ylety, tai nopeaan reunojen viimeistelyyn.
Tämä siimaleikkurin lisälaite on vain yksi monista työkaluista, jotka voidaan kytkeä PH1400E-tehoyksikköhän. Saatavilla olevien monien eri vaihtoehtojen avulla voit hoitaa minkä tahansa puutarhatyön helposti. Koska se toimii akkukäyttöisenä, voit siistiä ympäristöäsi ympäristöystävällisellä tavalla.
Documents and Downloads

Download Related Documents

Do you already have an EGO Power+ product? Register within 30 days of purchase for an extended warranty

Rekisteröitävä Tuote
LADATTAVAT MATERIAALIT