HT2410E

61CM PENSASLEIKKURI

Suositushinta
249.00
Share this product

HT2410E on 61 cm:n leikkuupituudeltaan ihanteellinen sellaisille leveämmille, keskikokoisille pensasaidoille, joissa on paksut varret. 26 mm:n terävälin ja 20 mm:n hampaan korkeuden ansiosta se katkaisee helposti sen tielle osuvat oksat. Työkalu on yksinopeuksinen, ja laserleikatut, timanttihiotut terät katkaisevat varret helpottaen työtäsi entisestään.

EGO Power+ products come with extended warranties up to five years when registered within 30 days of purchase. Read our warranty information for more details.

Full Description

EGO Power+ -pensasleikkurit on suunniteltu tarjoamaan vaikuttava leikkausteho yhdellä latauksella. Niiden tasapainoinen muotoilu ja älykkäät ominaisuudet tekevät työskentelystä ulkona helpompaa ja mukavampaa.
Nauti edessä olevasta tehtävästä 61 cm:n EGO Power+ -pensasleikkurilla. Ainutlaatuisella patentoidulla Arc-litiumakullamme ja pehmeästi ja hiljaisesti käyvällä harjattomalla moottorilla ja vaihteistolla varustettu työkalu tuottaa aina tarvitsemasi tehon – ilman bensiinimoottorin tärinää, päästöjä ja melua.
Pitkän 61 cm:n terän pituuden ansiosta voit leikata enemmän jokaisella leikkauskerralla, mikä helpottaa työtäsi. Lisäksi 26 mm:n teräväli ja 20 mm:n hampaan korkeus tarjoavat tarvittavan leikkauskapasiteetin. Laserleikatut, timanttihiotut terät mahdollistavat erittäin puhtaan ja tarkan viimeistelyn.
Koska tämä työkalu painaa vain 3 kg ilman akkua, se on kevyt ja mukava lisä EGO-kokoelmaasi – lopullinen paino riippuu käytettävän akun painosta. Myymme tätä työkalua myös pakettina, joka sisältää 2,5 Ah:n akun (työkalun kokonaispaino 4,2 kg) ja vakiolaturin. Jos haluat säästää käsiäsi, voit käyttää tätä työkalua yhdessä BH1001-reppuvaljaiden (paketti) kanssa ja jakaa painon selälle. Pakkaus sisältää repun ja sovittimen (työkalun adapteriakku).

Product Specification
Voltage (V)56 V
Documents and Downloads
TARVIKKEET

Do you already have an EGO Power+ product? Register within 30 days of purchase for an extended warranty

Rekisteröitävä Tuote
LADATTAVAT MATERIAALIT