HT6500E

65CM PENSASLEIKKURI

Suositushinta
367.00
Share this product

Tässä Professional-mallistomme kaksinopeuksisessa 65 cm:n pensasleikkurissa on 33 mm:n teräväli ja kaksipuolinen leikkuuterä, joka takaa puhtaan ja tarkan leikkauksen. Kääntyvä takakahva varmistaa mukavuuden ja hallinnan. Työkalua voidaan käyttää BH1001-reppuvaljaiden ja koneessa pidettävien akkujen kanssa, jotka tarjoavat jopa 144 minuutin käyttöajan yhdellä latauksella.

EGO Power+ products come with extended warranties up to five years when registered within 30 days of purchase. Read our warranty information for more details.

Full Description
HT6500E-pensasleikkurissa, jonka tasapainoinen muotoilu takaa miellyttävämmän käytön, on pitkä laserleikattu, timanttihiottu kaksoisterä, joka varmistaa tarkan ja siistin leikkauksen. Voit valita kahdesta nopeudesta työhösi sopivamman. Suuren leikkauskapasiteetin ansiosta voit käsitellä suurempia pensasaitoja, joissa on paksumpia oksia ja varsia.
Terän kärkisuojus estää terän vahingoittumisen sen osuessa aitaan tai seinään ja päinvastoin. Turvallisemman työskentelyn takaa terän turvasuojus, joka estää käytönaikaiset vammat. Lisäksi sähköjarru pysäyttää terät heti, kun liipaisin vapautetaan. Kääntyvän takakahvan avulla voit säätää pensasleikkurin mukavampaan kulmaan sen mukaan, leikkaatko vaaka- tai pystysuoraan. Se pystyy kääntymään 45° ja 90° vasemmalle ja oikealle.
Vankka, metalliseoksesta valmistetussa kotelossa oleva harjaton moottori toimii tasaisesti ja hiljaisesti, ja vaihteisto antaa kaiken tarvitsemasi tehon ilman bensiinimoottorin tärinää, päästöjä ja melua. Virtalähteenä on 56 V:n Arc-litiumakku, joka tarjoaa bensiinikäyttöisten työkalujen suorituskyvyn ja tuottaa yhdellä latauksella niin vaikuttavan käyttöajan, että voit leikata pensasaidan toisensa jälkeen. Kiinnitä haluamasi akku valikoimastamme ja käy töihin.
Product Specification
Jännite56 V
Documents and Downloads

Download Related Documents

TARVIKKEET

Do you already have an EGO Power+ product? Register within 30 days of purchase for an extended warranty

Rekisteröitävä Tuote
LADATTAVAT MATERIAALIT