LM1903E-SP

47CM ITSELIIKKUVA RUOHONLEIKKURI

  • PAKETISSA MUKANA
    5,0Ah AKKU & PIKALATURI
Suositushinta
870.00
Share this product

Leveämpi 47 cm:n leikkuuleveys sopii erinomaisesti keskikokoisten pihanurmikoiden tarkkaan leikkaamiseen. Tämä akkukäyttöinen ruohonleikkuri on itsevetävä ja kevyt, joten se selviytyy helposti kaltevista nurmikoista. 55 litran keräyssäiliön ansiosta leikkuujätteiden tyhjentämiseen kuluu vähemmän aikaa. Tämä malli sisältää 5,0 Ah:n akun ja pikalaturin.

EGO Power+ products come with extended warranties up to five years when registered within 30 days of purchase. Read our warranty information for more details.

Full Description

Ainutlaatuisella patentoidulla 5,0 Ah:n litiumioniakullamme varustettu 47 cm:n itsevetävä ruohonleikkuri EGO Power+ LM1903E-SP leikkaa jopa 800 m²:n alueen yhdellä latauksella. Sarjaan sisältyvällä pikalaturilla latausaste on 0–100 % vain 40 minuutissa. Nauti LM1903E-SP:n paremmasta ohjattavuudesta. 47 cm:n leikkuuleveyden ja halkaisijaltaan suurten pyörien ansiosta voit liikkua ahtaissa paikoissa ja päästä lähelle puita täydellisen leikkuutuloksen saamiseksi.
Akkukäyttöiset ruohonleikkurimme EGO Power+ on kehitetty helpottamaan nurmikonhoitoa huomattavasti. Tämän itsevetävän mallin ansiosta kaltevien puutarhojen hoito ei ole enää uuvuttavaa.
Polymeerinen teräkotelo takaa kevyemmän painon (25 kg ilman akkua) ja säädettävän aisan 3 korkeutta optimoivat käyttömukavuutta entisestään. Jos haluat nurmikkoon klassisen raitakuvion, tähän ruohonleikkuriin on saatavana myös takarullasarja. Se on helppo kiinnittää, ja se luo hienoja raitoja, mutta poistaa myös turvepaakkuja ja muita epätasaisuuksia. Kun olet lopettanut, voit olla varma, että tällä ruohonleikkurilla vajasi pysyy siistinä. Se voidaan helposti taittaa kokoon ja säilyttää pystyasennossa, jolloin kompastumisriski on mahdollisimman pieni.

Product Specification
Voltage (V)56 V
Front Wheel Dia. (mm)180 ml
Documents and Downloads

Download Related Documents

Do you already have an EGO Power+ product? Register within 30 days of purchase for an extended warranty

Rekisteröitävä Tuote
LADATTAVAT MATERIAALIT