SIIMOJA, TERIÄ JA TARVIKKEITA JOKAISEEN TYÖHÖN.
BMH1000

MULTI-TOOL WHEELED BAG

Monitoimityökalujen lisälaitteiden määrän vuoksi tarvitset käytännöllisen ja turvallisen säilytyspaikan. Pyörillä varustettu laukku on suunniteltu erityisesti tehoyksikön, lisälaitteiden, akkujen ja muiden lisävarusteiden kuljettamista varten käyttökertojen välillä, jos käytät niitä ammattimaisesti, tai niiden säilyttämiseksi turvallisessa paikassa viikoittaisten kotipuutarhatöiden välillä.

Read the full description below

Share this product
Suositushinta 129.00

TÄYDELLINEN TUOTEKUVAUS

Nyt kun sinulla on kaikki EGO-monitoimityökalun lisälaitteet ja tehoyksikkö, tarvitset paikan, jossa voit säilyttää niitä turvallisesti ja ottaa mukaasi. Monitoimityökalulaukussa on vankka pyöräjärjestelmä, jonka ansiosta sitä on helppo kuljettaa ja liikutella. Joustavat hihnat laukun sisällä varmistavat, että työkalusi pysyvät turvassa kuljetuksen aikana, ja estävät akkuja, latureita ja muita tarvikkeita liikkumasta vapaasti. Erittäin suuren aukon ansiosta voit avata laukun kokonaan, jotta saat työkalut esille, jolloin tarvitsemasi lisälaitteet on helppo löytää ja irrottaa. Laukku on valmistettu lujasta, säänkestävästä kankaasta, joka kestää hankausta ja kulutusta ja suojaa monitoimityökalujasi. Sisäpuolen pohjakerros on valmistettu muovista, joka on helppo puhdistaa, ja itse laukussa oleva erillinen lokero pitää akun erillään päälokerossa olevista lisälaitteista entistä paremman suojan takaamiseksi. Laukun ulkopuolella on vetoketjullinen tasku, jossa voit säilyttää kaikkia lisävarusteita, kuten suojalaseja ja käsineitä, jotta olet aina hyvin suojattu.

EGO POWER+ -TEKNOLOGIAN EDUT

 • AKUN TEHO JA YHTEENSOPIVUUS
  Tarjoa tarvitsemasi teho jokaiseen työhön. 56 V ARC Lithium™ -akku on tekniikan ihme, joka ylittää kilpailijat kaikilla tasoilla ja pystyy päihittämään bensiinin. Kaikki 56V ARC Lithium™ -akut ovat vaihdettavissa koko EGO-akkuvalikoimassa - joten jokaiseen työkaluun ja jokaiseen työhön löytyy sopiva akku.
 • KESTÄVYYS JA SUORITUSKYKY
  Kypsänä, markkinajohtajana ja Chervon-konserniin kuuluvana yrityksenä olemme ylpeitä parhaista käytännöistä, joilla varmistetaan, että tuotteemme ovat mahdollisimman korkeatasoisia. Olemme itse asiassa niin luottavaisia työkalujemme laatuun ja suorituskykyyn, että tarjoamme alan johtavat takuut ammattikäyttäjien ja kotikäyttäjien ostamille työkaluille ja akuille.
 • YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISYYS
  Me EGOssa ajattelemme suorituskykyä pidemmälle. Asiantuntijamme pyrkivät sinnikkäästi innovoimaan työkaluja parempaa maailmaa varten. EGO:n 56V ARC Lithium™ -akut eivät ainoastaan ole polttoainesuorituskykyisempiä, vaan ne ovat myös ympäristön kannalta parempia. Auta meitä johtamaan Eurooppa akkukäyttöiseen tulevaisuuteen ja sitoudu älykkäämpään ja vihreämpään tapaan työskennellä ulkona.

BATTERY FEATURES

 • AKKU KUIN MIKÄÄN MUU
  Suunniteltu maksimoimaan suorituskyky
  01 / 05
  Next
 • ULKOA ASENNETTU AKKU
  Pysyy viileänä ja tuottaa pidempään kestävää tehoa
  02 / 05
  Next
 • VIRRANHALLINTAJÄRJESTELMÄ
  Varmistaa parhaan mahdollisen tehon, suorituskyvyn ja käyttöajan.
  03 / 05
  Next
 • AINUTLAATUINEN "KEEP COOL"™ -TEKNIIKKA
  Säilyttää suorituskyvyn estämällä ylikuumenemisen
  04 / 05
  Next
 • INNOVATIIVINEN KAAREN MUOTOILU
  Alentaa akun lämpötilaa
  05 / 05
  Start
PUHTAAMMAN, HILJAISEMMAN JA TURVALLISEMMAN TULEVAISUUDEN PUOLESTA.
VAIHTAA AKKUUN JA ISTUTTAA PUU KERRALLA.