SIIMOJA, TERIÄ JA TARVIKKEITA JOKAISEEN TYÖHÖN.
BMH1000

MONITOIMITYÖKALULAUKKU PYÖRILLÄ

Monitoimityökalujen lisälaitteiden määrän vuoksi tarvitset käytännöllisen ja turvallisen säilytyspaikan. Pyörillä varustettu laukku on suunniteltu erityisesti tehoyksikön, lisälaitteiden, akkujen ja muiden lisävarusteiden kuljettamista varten käyttökertojen välillä, jos käytät niitä ammattimaisesti, tai niiden säilyttämiseksi turvallisessa paikassa viikoittaisten kotipuutarhatöiden välillä.

Lue koko kuvaus alta

Jaa tämä tuote
Suositushinta 115.00

Tuotetiedot

Show all

TÄYDELLINEN TUOTEKUVAUS

Nyt kun sinulla on kaikki EGO-monitoimityökalun lisälaitteet ja virtapää, tarvitset paikan, jossa voit säilyttää niitä ja kuljettaa niitä turvallisesti mukanasi. Monitoimityökalulaukussa on kestävä pyöräjärjestelmä, joka helpottaa kuljetusta ja liikkumista. Laukun sisällä olevat joustavat vyöt auttavat pitämään työkalut turvassa kuljetuksen aikana ja estävät akkuja, latureita ja muita tarvikkeita liikkumasta vapaasti. Erittäin suuren aukon ansiosta voit avata laukun kokonaan, jotta työkalut tulevat esiin, jolloin voit helposti löytää ja irrottaa haluamasi lisälaitteet. Laukku on valmistettu kestävästä, säänkestävästä kankaasta, joka kestää hankausta ja kulumista, jotta monitoimityökalusi pysyvät suojassa. Sisäpuolella oleva pohjakerros on muovia, joka mahdollistaa helpon puhdistuksen, ja itse laukussa oleva erillinen lokero pitää akun erillään päätilassa olevista lisälaitteista, mikä suojaa sitä entisestään. Laukun ulkopuolella on vetoketjullinen pussi, jossa voit säilyttää lisävarusteita, kuten suojalaseja ja käsineitä, varmistaaksesi, että olet aina valmiina suojautumaan.

EGO POWER+ -TEKNOLOGIAN EDUT

 • AKUN TEHO JA YHTEENSOPIVUUS
  Tarvitsemasi teho jokaiseen työhön. EGO 56 V ARC Lithium™ -akku on tekniikan ihme, joka ylittää kilpailijat kaikilla tasoilla ja pystyy päihittämään bensiinin. Kaikki EGO 56V ARC Lithium™ -akut ovat keskenään yhteensopivia - joten jokaiseen työkaluun ja jokaiseen työhön löytyy sopiva akku.
 • KESTÄVYYS JA SUORITUSKYKY
  Markkinajohtajana ja Chervon-konserniin kuuluvana yrityksenä olemme ylpeitä parhaista käytännöistä, joilla varmistetaan, että tuotteemme ovat mahdollisimman korkeatasoisia. Olemme itse asiassa niin luottavaisia työkalujemme laatuun ja suorituskykyyn, että tarjoamme alan johtavat takuut ammattikäyttäjien ja kotikäyttäjien ostamille työkaluille ja akuille.
 • YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISYYS
  Me EGOssa ajattelemme suorituskykyä pidemmälle. Asiantuntijamme pyrkivät sinnikkäästi innovoimaan työkaluja parempaa maailmaa varten. EGO:n 56V ARC Lithium™ -akut eivät ainoastaan ole polttoainesuorituskykyisempiä, vaan ne ovat myös ympäristön kannalta parempia. Auta meitä johtamaan Eurooppa akkukäyttöiseen tulevaisuuteen ja sitoudu älykkäämpään ja vihreämpään tapaan työskennellä.

AKUN OMINAISUUDET

 • PAREMPI KUIN MIKÄÄN MUU AKKU
  Suunniteltu maksimoimaan suorituskyky
  01 / 05
  Seuraava
 • ULKOPUOLELLE ASENNETTU AKKU
  Pysyy viileänä ja tuottaa pidempään tehoa
  02 / 05
  Seuraava
 • VIRRANHALLINTAJÄRJESTELMÄ
  Varmistaa parhaan mahdollisen tehon, suorituskyvyn ja käyttöajan.
  03 / 05
  Seuraava
 • AINUTLAATUINEN "KEEP COOL"™ -TEKNIIKKA
  Säilyttää suorituskyvyn estämällä ylikuumenemisen
  04 / 05
  Seuraava
 • INNOVATIIVINEN KAAREN MUOTO
  Alentaa akun lämpötilaa
  05 / 05
  Aloita
PUHTAAMMAN, HILJAISEMMAN JA TURVALLISEMMAN MAAILMAN PUOLESTA.
VAIHDA AKKUTEKNIIKKAAN JA ISTUTA PUU KERRALLA.