PAIKALLAANKÄÄNTYVÄT AJOLEIKKURIT
PAIKALLAANKÄÄNTYVÄT AJOLEIKKURIT

PAIKALLAANKÄÄNTYVÄT AJOLEIKKURIT

Leikkaa nurmikkosi mukavasti ja päästöttä paikallaankääntyvillä ajoleikkureillamme

EGO Power+ teknologian ansiosta voit nyt leikata nurmesi helposti ja päästöttä. Leikkureissa on paljon mukavuussäätöjä ja ne kantavat isompaakin kuskia.

VALIKOIMAMME PAIKALLAANKÄÄNTYVIÄ AJOLEIKKUREITA

Akkuteknologiamme on täydellinen nykyaikaiselle puutarhan hoitajalle, jolla on paljon nurmikkoa. Täysin päästötön ja jopa yli hehtaarin ajoaika yhdellä latauksella.

EGO:N Z6 LEIKKURIT TUOTTAVAT TEHON, JOKA PÄIHITTÄÄ KILPAILIJAT

PEAK POWER™ TEKNOLOGIA YHDISTÄÄ OPTIMAALISEN TEHON JOPA KUUDESTA 56V EGO ARC LITHIUM™ AKUSTA KERRALLA POIKKEUKSELLISEN TEHON TAKAAMISEEN

EGO:N AKKUTEKNOLOGIALLA TOIMIVIEN PAIKALLAANKÄÄNTYVIEN AJOLEIKKUREIDEN VALIKOIMA

EGO:n akuilla varustetuissa paikallaankääntyvissä ajoleikkureissa on yksi koko markkinoiden nopeimmista latausajoista. Päästötön ja jopa hehtaarin ajoaika latauksella tekevät koneista täydellisen nykyaikaiselle puutarhan hoitajalle, jolla on paljon nurmikkoa leikattavana.

ZT5201E-L Z6 132CM AJOLEIKKURI

Tässä akkukäyttöisessä ajoleikkurissa on hitsattu teräpöytä ja sauvat, joilla sitä on helppo ohjata. Kolme ajotilaa ja neljä terän nopeutta takaavat mukavuuden missä tahansa tilanteessa.

ZT4201E-S Z6 107CM AJOLEIKKURI

Innovatiivisella ja tarkalla ratilla varustettu ZT4201E-S kattaa kaikki paikallaankääntyvän ajoleikkurin vaatimukset. Ratista valittavilla kolmella ajotilalla varmistat miellyttävän ajon kaikenlaisilla alueilla. Kaikki saa virtansa jopa kuudesta 12Ah akusta, joilla ajat yhdellä latauksella yli hehtaarin tavallista nurmea. 

ZT4201E-L Z6 107CM AJOLEIKKURI

EGO:n Z6 ZT4201E-L toimii erilaisilla yhdistelmillä 56V ARC Lithum™ akkuja ja on siten ensimmäinen paikallaankääntyvä ajoleikkuri joka toimii samoilla akuilla kuin muutkin työkalut. Ruohonleikkurissa on yksi markkinoiden nopeimmista latureista vakiovarusteena, kolme ajotilaa ja paljon muuta. Näiden lisäksi koneessa on neljä hiiliharjatonta sähkömoottoria, jotka tuottavat polttomoottorin tehon ilman päästöjä.

 

AKKUVOIMA PAIKALLAANKÄÄNTYVIEN AJOLEIKKUREIDEN YTIMESSÄ

Kaikkiin EGO:n paikallaankääntyviin ajoleikkureihin voit laittaa jopa 6 minkä tahansa kokoista EGO 56V ARC Lithium™ -akkua, joilla ajat jopa yli hehtaarin nurmea yhdellä latauksella.

Kaikista akuistamme saat tehon täydelliseen leikkuujälkeen. Keep Cool™ -teknologia estää akkuja ylikuumenemasta ja pidentää niiden elinikää entisestään. Peak Power™ -teknologia yhdistää optimaalisen tehon jopa kuudesta 56V ARC Lithium™ -akusta kerralla, varmistaen todella vakuuttavan tehon.

EGO:n Z6 valikoima tuottaa tehon, joka päihittää kilpailijat aiheuttamatta saasteita tai päästöjä.