AJETTAVAT RUOHONLEIKKURIT

Erinomainen akkukäyttöinen ajotuntuma

EGO:n uuden ruohonleikkurivalikoiman kehittäminen on osoitus EGO Z6 -ruohonleikkurin uraauurtavasta menestyksestä. Maailman ensimmäinen akkualustaan yhteensopiva nollakääntöinen ajoleikkuri osoitti, että EGO:n vallankumouksellisten ARC Lithium™ -akkujen yhdistetty teho voi olla enemmän kuin bensiinikäyttöisten laitteiden teho.

Ajoleikkurivalikoimamme

Päästöttömän ja jopa 2,5 hehtaarin kattavuuden ansiosta langaton teknologiamme on täydellinen ratkaisu nykyaikaiselle puutarhurille, jolla on isompia, kaltevia nurmikoita.
EGO POWER+ LAAJENNETTU TAKUU

EGO Power+ -tuotteille myönnetään jopa viiden vuoden takuu, kun ne rekisteröidään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Lue lisätietoja takuutiedoistamme.

EGON Z6-MALLISTO TARJOAA TEHON JOKA YLITTÄÄ KILPAILIJAT

PEAK POWER™ -TEKNIIKKA YHDISTÄÄ JOPA 6 KPL 56V EGO ARC -LITIUM™-AKKUA JA TARJOAA POIKKEUKSELLISEN SUUREN TEHON.

 • Erinomainen suorituskyky ja ergonomia

  Olin skeptinen sen suhteen, että akkukäyttöinen ruohonleikkuri voisi edes kilpailla bensiinikäyttöisen (kaasu)ruohonleikkurin kanssa, saati voittaa sen helppokäyttöisyydessä, nopeudessa ja leikkuussa. Tämä tuote on erinomainen. Erittäin hiljainen, eikä bensiinihöyryjä. Leikkaa erittäin, erittäin hyvin.

  Whuppity Scourie
 • EGO-leikkuri. Paras

  Katselin kaikenlaisia ruohonleikkureita, mutta EGO oli joka kerta paras. Helppo käyttää koko perheelleni.

  Anon
 • Paras akkukäyttöinen ruohonleikkuri ikinä!

  Voimakas. Kevyempi kuin edellinen akkukoneeni. Akun irrottaminen on helppoa! Murskaa hyvin ja tekee lehtien keräämisestä paljon tehokkaampaa. Leikkaa ruohon hyvin, kerää riittävästi.

  Catdad
 • EGO-leikkuri

  Olen todella tyytyväinen siihen, sitä on paljon helpompi käyttää ja hallita kuin raskasta bensiinikäyttöistä ruohonleikkuriani. Akku latautuu myös paljon odotettua nopeammin

  Ian S
 • Akkuvoima on TULEVAISUUS

  Tämä kone on hyvin suunniteltu ja toimii hyvin. Se leikkaa hyvin ja on helppokäyttöinen. Akku on tehokas, teki koko nurmikon, 1/3 hehtaaria, joka sisältää kukkapenkit jne. pysähtymättä lataamaan.

  James S
 • Hanki yksi.

  Odotin muutaman kuukauden, että tämä saapuisi Englannin markkinoille. Käytin sitä ensimmäistä kertaa tänään märällä ja pitkällä ruoholla. En pettynyt. Se toimi hyvin.

  Lzwiz
 • Loistava leikkuri

  Hyvin rakennettu, tekee loistavaa työtä. Erittäin helppokäyttöinen. Akku kestää pidempään kuin voisi odottaa

  William G
 • Helppo käyttää

  Perinteisen bensiinikäyttöisen ruohonleikkurin jälkeen on ilo käynnistää. Erittäin hyvin suunniteltu kone, terän ja itsevetävyys tekee leikkurista erittäin helppokäyttöisen, ja siihen tottuminen kesti vain pari käyttökertaa.

  Anon

PAIKALLAAN KÄÄNTYVÄT LEIKKURIMME, JOTKA SAA VIRTANSA EGO-AKKUTEKNOLOGIASTA.


EGO ARC Lithium™ -akkujen käyttämät paikallaan kääntyvät ajoleikkurit latautuvat nopeammin kuin kilpailijat. Päästöttömät ja jopa 2,5 hehtaarin kattavuuden ansiosta langaton teknologiamme on täydellinen ratkaisu nykyaikaiselle puutarhurille, jolla on isompia, kaltevia nurmikoita.

ZT5201E-L Z6 132 cm:n ajoleikkuri

Tässä sähkökäyttöisessä ajoleikkurissa on hitsattu leikkuulaite ja ajosauvat, jotka mahdollistavat tarkan ohjattavuuden. Sähkökäyttöisessä ruohonleikkurissa on 3 ajotilaa ja mahdollisuus valita jopa 4 terän nopeutta, joten voit valita ajotavan, joka sopii täydellisesti nurmikollesi.


ZT4201E-S Z6 107cm ruohonleikkuri

Innovatiivisella tarkkuusohjauspyörällä varustettu ZT4201E-S paikallaan kääntyvä ajoleikuri muuttaa standardeja. Digitaaliset hallintalaitteet ovat sormiesi ulottuvilla, ja voit valita kolme ajotilaa, joten tätä ajoleikkuria on helppo ohjata missä tahansa maastossa. Kaiken tämän voimanlähteenä on kuusi 12 Ah:n akkua, joiden avulla ruohonleikkuri pystyy leikkaamaan jopa 2,5 hehtaaria yhdellä latauksella.


ZT4201E-L 107 cm:n ajoleikkuri

EGO Z6 ZT4201E-L -sähkökäyttöinen ajoleikkuri saa virtansa EGO 56V ARC Lithium™ -akkujen yhdistelmästä, ja se on maailman ensimmäinen EGO akkualustan kanssa yhteensopiva ZTR. Ajoleikkuriin sisältyy yksi nopeimmista moniporttilatureista, intuitiivinen LCD-näyttö, kolme ajotilaa ja paljon muuta. Näiden ominaisuuksien lisäksi on neljä harjatonta moottoria, jotka tuottavat päästöttömästi bensiinin veroista tehoa.

VOIMA PAIKALLAAN KÄÄNTYVIEN AJOELIKKUREITTEN TAKANA

Kaikkien EGO nollakääntöleikkureiden voimanlähteenä on kuusi EGO ARC Lithium -akkua, joiden avulla voit kattaa jopa 2,5 hehtaaria yhdellä latauksella.

Kaikki akkumallimme tarjoavat tarvitsemasi tehon täydelliseen leikkaukseen. Keep Cool™ -teknologia pitää akut toiminnassa pitkään ja pidentää myös niiden käyttöikää. Peak power™ -tekniikka yhdistää jopa 6x 56v ego arc -litium™-akkujen optimaalisen tehon todella poikkeuksellista suorituskykyä varten.

EGO z6-mallisto tarjoaa akkutehoa joka ylittää kilpailijat päästöttömästi.

Etsitkö käyttöohjetta, mutta et löydä sitä? Käy Käsikirjat ja käyttöturvallisuustiedotteet -sivullamme.