AKKUKÄYTTÖISET LIFESTYLE TUOTTEET

VALIKOIMAMME LIFESTYLE TUOTTEITA

Yhteensopivuus kaikkien EGO ARC Lithium™ -akkujen kanssa takaa kehittyneimmän teknologian lifestyle tuotteissamme. Ladattava, päästötön ja helposti kuljetettava - EGO:n akut ovat yksi kunnioitetuimmista teknologioista markkinoilla.

TÄYSIN YHTEENSOPIVA EGO POWER+ ARC LITHIUM™ TEKNOLOGIAN KANSSA

Yhdeensopivuus kaikkien EGO ARC Lithium™ -akkujen kanssa takaa kehittyneimmän teknologian lifestyle tuotteissamme. Ladattava, päästötön ja helposti kuljetettava - EGO:n akut ovat yksi kunnioitetuimmista teknologioista markkinoilla.

AKKUVOIMA LIFESTYLE TUOTTEIDEMME YTIMESSÄ

Kaikki EGO:n lifestyle tuotteet ovat johdottomia ja toimivat akulla, jolloin voit pysytellä viileänä, ladata akkujasi tai valaista ympäristösi missä tahansa oletkaan.

Uniikit, patentoidut 56V ARC Lithium™ -akut antavat tarvitsemasi tehon. Keep Cool™ -teknologia varmistaa, että akut toimivat pitkään ja pidentää myös niiden elinikää.

EGO:n akut kestävät pidempään kuin polttomoottorikäyttöiset puutarhatyökalut ja samat akut mahdollistavat lifestyle tuotteiden käytön - näin voit nauttia ulkoilmasta tuotteiden kanssa ilman päästöjä ja saasteita.

Kaikki akkumme sopivat mihin tahansa tuotteeseemme, trimmereistä lifestyle-tuotteisiin ja ajoleikkureihin. Jokaiselle työlle ja työkalulle on sopiva akku. Akun koon kasvaessa kapasiteetti ja toiminta-aika latauksella kasvaa.

TURVALLISEMPI TEKNOLOGIA VÄHEMMILLÄ PÄÄSTÖILLÄ

Uuden sukupolven lithium-ioni akut, kuten EGO:n 56V, ovat ainoa käypä vaihtoehto polttomoottorikäyttöisille työkaluille. Erityisesti nyt, kun akkujen kierrätyksen haasteet huomioidaan.

Päästöt eivät ole ainoa ympäristön huoli - melusaaste haittaa ihmisiä ja myös eläimiä. Testeissä työkalumme ovat mitattu tuottamaan paljon vaadittua alempi äänenpaine.