TELESKOOPPIVARTISET PUUTARHATYÖKALUT

Pitkäkestoisen akun kanssa yletät nyt työhön kuin työhön

VALIKOIMAMME TELESKOOPPIVARTISIA PUUTARHATYÖKALUJA

Yhdessä muun EGO POWER+ teknologian kanssa, yletät nyt EGO:n teleskooppivartisilla puutarhatyökaluilla hoitamaan vaikeatkin paikat turvallisesti.

PARAS ULOTTUVUUS, KÄYTETTÄVYYS JA TEHO KORKEILLE OKSILLE JA PENSAILLE

EGO:n teleskoopivarret auttavat työskentelemään vaikeasti ulotettavien kohteiden kanssa vaivattomasti

VALIKOIMAMME TELESKOOPPIVARSIA EGO POWER+ TEKNOLOGIALLA

Teleskooppityökalu, pensasleikkuri sekä puomisaha toimivat kaikki EGO ARC Lithium™ -akuilla ja ovat siksi markkinoiden kehittyneimmät laitteet. Ladattavat, päästöttömät, helposti kuljetettavat ja tärinättömät työkalumme ovat täydellinen valinta nykyaikaiselle puutarhurille.

PPX1000 TELESKOOPPITYÖKALU

Teleskooppityökalumme on suunniteltu leikkaamaan korkealla olevia oksia tai trimmaamaan korkeat pensaat, mutta se toimii yhtä hyvin myös maan tasolla. Teleskooppityökalun avulla et tarvitse enää tikapuita tai telineitä työskentelyyn, vaan voit tehdä ne turvallisesti maan kamaralta.

PTX5100 TELESKOOPPITYÖKALUN PENSASLEIKKURI LISÄLAITE

Yhteensä 2,7m pitkä varsi, 6 säädettävää kulmaa ja laser-cut timanttihiotut terät teleskooppivarren kanssa takaavat helpon pensaiden leikkuun ilman ylimääräistä kiipeilyä. Kaksitoimisen terän ansiosta pensasleikkurimme tärisee paljon vähemmän kuin vastaavat polttomoottorikoneet, joka tekee siitä entistä turvallisemman käyttää.

PSX2500 TELESKOOPPITYÖKALUN PUOMISAHA LISÄLAITE

Sahaa jopa 20cm paksut, korkealla olevat oksat EGO:n teleskooppivartisella puomisahalla. Työkalulla yletät jopa 4 metrin korkeuteen ilman tikapuita tai telineitä, jotka voisivat vaarantaa turvallisuutesi.

PS1000E TELESKOOPPIVARTINEN PUOMISAHA

Helppoa työskentelyä korkeidenkin oksien kanssa. Hiilikuituinen varsi takaa työkalun kevyen käsittelyn puomin täydessä, jopa 4 metrin pituudessa, johon voit vielä lisätä metrin lisävarren päästäksesi käsiksi oksiin, joihin et ennen ylettänyt. Sähkömoottori sijaitsee puomin yläpäässä, joka parantaa tasapainoa ja ergonomiaa.

 

AKKUVOIMA TELESKOOPPIVARTISTEN TYÖKALUJEMME YTIMESSÄ

Kaikki EGO:n teleskooppivartiset työkalut ovat johdottomia ja saavat voimansa 56V akusta, jonka ansiosta pääset sahaamaan ja trimmaamaan vaikeat kohteet helposti.

Uniikit, patentoidut 56V ARC Lithium™ -akut antavat tarvitsemasi tehon. Keep Cool™ -teknologia pitää huolen, että akut toimivat pitkään ja pidentää myös niiden elinikää.

EGO:n akut toimivat pidempään kuin polttomoottorikäyttöiset teleskooppivartiset puutarhatyökalut eivätkä aiheuta päästöjä.

Kaikki akkumme sopivat mihin tahansa tuotteeseemme, trimmereistä teleskooppivarsiin ja ajoleikkureihin. Jokaiselle työlle ja työkalulle on sopiva akku. Akun koon kasvaessa kapasiteetti ja toiminta-aika latauksella kasvaa.