SIIMOJA, TERIÄ JA TARVIKKEITA JOKAISEEN TYÖHÖN.
BH1001

Akun Kantovaljaat

Kaksiolkaimiset hihnat on valmistettu pehmeästä, pehmustetusta materiaalista, ja selkäpehmuste tarjoaa lisämukavuutta käytön aikana. Vahva virtakaapeli yhdistää repun työkaluun (ADB1000-sovitin mukana), ja repussa on kätevä integroitu kantokahva, jonka avulla valjaat voidaan kuljettaa varastoon tai työpaikalle ja sieltä pois.

Read the full description below

Share this product
Suositushinta

Product Specification

Show all

TÄYDELLINEN TUOTEKUVAUS

Ota paino pois käsistä, jotta voit keskittyä enemmän käsillä olevaan tehtävään. BH1001-reppuvaljaat antavat sinulle mahdollisuuden tehdä juuri niin. Olitpa sitten leikkaamassa pensasaitaasi tai päättänyt käydä valtoimenaan kasvavien rikkaruohojen ja karhunvatukoiden kimppuun, BH1001:n avulla voit käyttää käsiäsi siihen, mihin niitä tarvitset ja ilman ylimääräistä painoa.
Pehmeä, kaksinkertaisesti pehmustettu olkapää- ja selkäpehmuste antaa lisämukavuutta käytön aikana, ja kantokahvat helpottavat kuljetusta varastoinnin ja tehtävien välillä.
Voi liittää tämän EGO Power+ -työkaluihin Professional-X-työkaluissamme pikaliitännän avulla ja kaikissa muissa EGO-työkaluissa ADB1000-sovittimen avulla (sisältyy toimitukseen).

EGO POWER+ -TEKNOLOGIAN EDUT

 • AKUN TEHO JA YHTEENSOPIVUUS
  Tarjoa tarvitsemasi teho jokaiseen työhön. 56 V ARC Lithium™ -akku on tekniikan ihme, joka ylittää kilpailijat kaikilla tasoilla ja pystyy päihittämään bensiinin. Kaikki 56V ARC Lithium™ -akut ovat vaihdettavissa koko EGO-akkuvalikoimassa - joten jokaiseen työkaluun ja jokaiseen työhön löytyy sopiva akku.
 • KESTÄVYYS JA SUORITUSKYKY
  Kypsänä, markkinajohtajana ja Chervon-konserniin kuuluvana yrityksenä olemme ylpeitä parhaista käytännöistä, joilla varmistetaan, että tuotteemme ovat mahdollisimman korkeatasoisia. Olemme itse asiassa niin luottavaisia työkalujemme laatuun ja suorituskykyyn, että tarjoamme alan johtavat takuut ammattikäyttäjien ja kotikäyttäjien ostamille työkaluille ja akuille.
 • YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISYYS
  Me EGOssa ajattelemme suorituskykyä pidemmälle. Asiantuntijamme pyrkivät sinnikkäästi innovoimaan työkaluja parempaa maailmaa varten. EGO:n 56V ARC Lithium™ -akut eivät ainoastaan ole polttoainesuorituskykyisempiä, vaan ne ovat myös ympäristön kannalta parempia. Auta meitä johtamaan Eurooppa akkukäyttöiseen tulevaisuuteen ja sitoudu älykkäämpään ja vihreämpään tapaan työskennellä ulkona.

BATTERY FEATURES

 • AKKU KUIN MIKÄÄN MUU
  Suunniteltu maksimoimaan suorituskyky
  01 / 05
  Next
 • ULKOA ASENNETTU AKKU
  Pysyy viileänä ja tuottaa pidempään kestävää tehoa
  02 / 05
  Next
 • VIRRANHALLINTAJÄRJESTELMÄ
  Varmistaa parhaan mahdollisen tehon, suorituskyvyn ja käyttöajan.
  03 / 05
  Next
 • AINUTLAATUINEN "KEEP COOL"™ -TEKNIIKKA
  Säilyttää suorituskyvyn estämällä ylikuumenemisen
  04 / 05
  Next
 • INNOVATIIVINEN KAAREN MUOTOILU
  Alentaa akun lämpötilaa
  05 / 05
  Start
PUHTAAMMAN, HILJAISEMMAN JA TURVALLISEMMAN TULEVAISUUDEN PUOLESTA.
VAIHTAA AKKUUN JA ISTUTTAA PUU KERRALLA.