SIIMOJA, TERIÄ JA TARVIKKEITA JOKAISEEN TYÖHÖN.
BHX1000

Pro-X Akkurepun Kantovaljaat

Ergonomiset EGO Power+ BHX1000 Professional X -reppuvaljaat ovat mukavin tapa nauttia EGOn alan johtavasta tehosta. Vaihtoehtona akun kiinnittämiselle suoraan työkaluun, jolloin paino jakautuu tasaisesti, jotta työskentely olisi helpompaa ja mukavampaa.

Read the full description below

Share this product
Suositushinta

Product Specification

Show all

TÄYDELLINEN TUOTEKUVAUS

Ammattikäyttäjille suunniteltu BHX1000 tarjoaa poikkeuksellista mukavuutta kokopäiväiseen käyttöön, kun sitä käytetään yhdessä AFH1500-valjaiden kanssa (toimitetaan erikseen tai osana sarjaa). BHX1000 on yhteensopiva Professional-X-sarjan kanssa ja sitä voidaan käyttää kaikkien muiden EGO-työkalujen kanssa ADB1000-sovittimen avulla (myydään erikseen). Näiden reppuvaljaiden hienoihin ominaisuuksiin kuuluvat pehmeästi pehmustetut kaksiolkaimiset olkahihnat, selkäpehmuste ja säädettävä vyötärö ja olkapäät, jotka takaavat maksimaalisen mukavuuden työssä, vedenkestävät valjaat, jotka varmistavat repun pitkän käyttöiän työskenneltäessä kosteissa olosuhteissa, kantokahva, jotta voit kuljettaa reppua mukavasti, ja suuritehoinen kaapeli, joka yhdistää akun työkaluun. AFH1500-valjaat (myydään erikseen) ovat yhteensopivat BHX1000- ja BAX1500 Professional-X -reppuakun kanssa.

EGO POWER+ -TEKNOLOGIAN EDUT

 • AKUN TEHO JA YHTEENSOPIVUUS
  Tarjoa tarvitsemasi teho jokaiseen työhön. 56 V ARC Lithium™ -akku on tekniikan ihme, joka ylittää kilpailijat kaikilla tasoilla ja pystyy päihittämään bensiinin. Kaikki 56V ARC Lithium™ -akut ovat vaihdettavissa koko EGO-akkuvalikoimassa - joten jokaiseen työkaluun ja jokaiseen työhön löytyy sopiva akku.
 • KESTÄVYYS JA SUORITUSKYKY
  Kypsänä, markkinajohtajana ja Chervon-konserniin kuuluvana yrityksenä olemme ylpeitä parhaista käytännöistä, joilla varmistetaan, että tuotteemme ovat mahdollisimman korkeatasoisia. Olemme itse asiassa niin luottavaisia työkalujemme laatuun ja suorituskykyyn, että tarjoamme alan johtavat takuut ammattikäyttäjien ja kotikäyttäjien ostamille työkaluille ja akuille.
 • YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISYYS
  Me EGOssa ajattelemme suorituskykyä pidemmälle. Asiantuntijamme pyrkivät sinnikkäästi innovoimaan työkaluja parempaa maailmaa varten. EGO:n 56V ARC Lithium™ -akut eivät ainoastaan ole polttoainesuorituskykyisempiä, vaan ne ovat myös ympäristön kannalta parempia. Auta meitä johtamaan Eurooppa akkukäyttöiseen tulevaisuuteen ja sitoudu älykkäämpään ja vihreämpään tapaan työskennellä ulkona.

BATTERY FEATURES

 • AKKU KUIN MIKÄÄN MUU
  Suunniteltu maksimoimaan suorituskyky
  01 / 05
  Next
 • ULKOA ASENNETTU AKKU
  Pysyy viileänä ja tuottaa pidempään kestävää tehoa
  02 / 05
  Next
 • VIRRANHALLINTAJÄRJESTELMÄ
  Varmistaa parhaan mahdollisen tehon, suorituskyvyn ja käyttöajan.
  03 / 05
  Next
 • AINUTLAATUINEN "KEEP COOL"™ -TEKNIIKKA
  Säilyttää suorituskyvyn estämällä ylikuumenemisen
  04 / 05
  Next
 • INNOVATIIVINEN KAAREN MUOTOILU
  Alentaa akun lämpötilaa
  05 / 05
  Start
PUHTAAMMAN, HILJAISEMMAN JA TURVALLISEMMAN TULEVAISUUDEN PUOLESTA.
VAIHTAA AKKUUN JA ISTUTTAA PUU KERRALLA.