SIIMOJA, TERIÄ JA TARVIKKEITA JOKAISEEN TYÖHÖN.
ADB1000

AKKUSOVITIN

EGO Power+ ADB1000 -sovitin on tarkoitettu käytettäväksi BH1000-reppuvaljaiden, BHX1000 Pro-X-reppuvaljaiden, BAX1300 Pro-X-reppuakun ja BAX1500 Pro-X-reppuakun kanssa.

Lue koko kuvaus alta

Jaa tämä tuote
Suositushinta 79.00

Tuotetiedot

Show all

TÄYDELLINEN TUOTEKUVAUS

EGO Power+ -sovitin on tarkoitettu käytettäväksi BH1000-, BHX1000- ja BAX1500-laitteiden kanssa. Se toimii työkalun valeakkuina, mutta siihen on liitetty reppuakkujemme suurvirtainen kaapeli, joka antaa virtaa. Reppuakkujen ansiosta työskentelytapa on joustavampi - akun paino kevenee käsivarsilta ja työkalujen käyttö on mukavampaa. ADB1000-sovitin yksinkertaisesti liukuu paikalleen samalla tavalla kuin EGO:n 56V:n litiumioniakku. Kytkeäksesi sitten virran, työnnä pistoke sovittimeen (kunnes kuuluu kaksi naksahdusta).

EGO POWER+ -TEKNOLOGIAN EDUT

 • AKUN TEHO JA YHTEENSOPIVUUS
  Tarvitsemasi teho jokaiseen työhön. EGO 56 V ARC Lithium™ -akku on tekniikan ihme, joka ylittää kilpailijat kaikilla tasoilla ja pystyy päihittämään bensiinin. Kaikki EGO 56V ARC Lithium™ -akut ovat keskenään yhteensopivia - joten jokaiseen työkaluun ja jokaiseen työhön löytyy sopiva akku.
 • KESTÄVYYS JA SUORITUSKYKY
  Markkinajohtajana ja Chervon-konserniin kuuluvana yrityksenä olemme ylpeitä parhaista käytännöistä, joilla varmistetaan, että tuotteemme ovat mahdollisimman korkeatasoisia. Olemme itse asiassa niin luottavaisia työkalujemme laatuun ja suorituskykyyn, että tarjoamme alan johtavat takuut ammattikäyttäjien ja kotikäyttäjien ostamille työkaluille ja akuille.
 • YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISYYS
  Me EGOssa ajattelemme suorituskykyä pidemmälle. Asiantuntijamme pyrkivät sinnikkäästi innovoimaan työkaluja parempaa maailmaa varten. EGO:n 56V ARC Lithium™ -akut eivät ainoastaan ole polttoainesuorituskykyisempiä, vaan ne ovat myös ympäristön kannalta parempia. Auta meitä johtamaan Eurooppa akkukäyttöiseen tulevaisuuteen ja sitoudu älykkäämpään ja vihreämpään tapaan työskennellä.

AKUN OMINAISUUDET

 • PAREMPI KUIN MIKÄÄN MUU AKKU
  Suunniteltu maksimoimaan suorituskyky
  01 / 05
  Seuraava
 • ULKOPUOLELLE ASENNETTU AKKU
  Pysyy viileänä ja tuottaa pidempään tehoa
  02 / 05
  Seuraava
 • VIRRANHALLINTAJÄRJESTELMÄ
  Varmistaa parhaan mahdollisen tehon, suorituskyvyn ja käyttöajan.
  03 / 05
  Seuraava
 • AINUTLAATUINEN "KEEP COOL"™ -TEKNIIKKA
  Säilyttää suorituskyvyn estämällä ylikuumenemisen
  04 / 05
  Seuraava
 • INNOVATIIVINEN KAAREN MUOTO
  Alentaa akun lämpötilaa
  05 / 05
  Aloita
PUHTAAMMAN, HILJAISEMMAN JA TURVALLISEMMAN MAAILMAN PUOLESTA.
VAIHDA AKKUTEKNIIKKAAN JA ISTUTA PUU KERRALLA.