SIIMOJA, TERIÄ JA TARVIKKEITA JOKAISEEN TYÖHÖN.
ADB1000

BATTERY ADAPTOR

EGO Power+ ADB1000 -sovitin on tarkoitettu käytettäväksi BH1000-reppuvaljaiden, BHX1000 Professional-X -reppuvaljaiden, BAX1300 Professional-X -reppuakun ja BAX1500 Professional-X -reppuakun kanssa.

Read the full description below

Share this product
Suositushinta 73.00

TÄYDELLINEN TUOTEKUVAUS

EGO Power+ -sovitin on tarkoitettu käytettäväksi BH1000:n, BHX1000:n, BAX1300:n ja BAX1500:n kanssa. Se toimii työkalun apuakkuna, ja reppuakkuihimme on liitetty suurvirtakaapeli, joka antaa virtaa.

Reppuakkumme tarjoavat enemmän joustavuutta työtavallesi – kun siirrät akun painon pois käsistäsi, työkalujen käyttö on mukavampaa.

ADB1000-sovitin yksinkertaisesti liukuu paikalleen, aivan kuten EGOn 56 V:n litiumioniakku. Kytke virta työntämällä pistoke sovittimeen (kunnes kuulet kaksi naksahdusta).

EGO POWER+ -TEKNOLOGIAN EDUT

 • AKUN TEHO JA YHTEENSOPIVUUS
  Tarjoa tarvitsemasi teho jokaiseen työhön. 56 V ARC Lithium™ -akku on tekniikan ihme, joka ylittää kilpailijat kaikilla tasoilla ja pystyy päihittämään bensiinin. Kaikki 56V ARC Lithium™ -akut ovat vaihdettavissa koko EGO-akkuvalikoimassa - joten jokaiseen työkaluun ja jokaiseen työhön löytyy sopiva akku.
 • KESTÄVYYS JA SUORITUSKYKY
  Kypsänä, markkinajohtajana ja Chervon-konserniin kuuluvana yrityksenä olemme ylpeitä parhaista käytännöistä, joilla varmistetaan, että tuotteemme ovat mahdollisimman korkeatasoisia. Olemme itse asiassa niin luottavaisia työkalujemme laatuun ja suorituskykyyn, että tarjoamme alan johtavat takuut ammattikäyttäjien ja kotikäyttäjien ostamille työkaluille ja akuille.
 • YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISYYS
  Me EGOssa ajattelemme suorituskykyä pidemmälle. Asiantuntijamme pyrkivät sinnikkäästi innovoimaan työkaluja parempaa maailmaa varten. EGO:n 56V ARC Lithium™ -akut eivät ainoastaan ole polttoainesuorituskykyisempiä, vaan ne ovat myös ympäristön kannalta parempia. Auta meitä johtamaan Eurooppa akkukäyttöiseen tulevaisuuteen ja sitoudu älykkäämpään ja vihreämpään tapaan työskennellä ulkona.

BATTERY FEATURES

 • AKKU KUIN MIKÄÄN MUU
  Suunniteltu maksimoimaan suorituskyky
  01 / 05
  Next
 • ULKOA ASENNETTU AKKU
  Pysyy viileänä ja tuottaa pidempään kestävää tehoa
  02 / 05
  Next
 • VIRRANHALLINTAJÄRJESTELMÄ
  Varmistaa parhaan mahdollisen tehon, suorituskyvyn ja käyttöajan.
  03 / 05
  Next
 • AINUTLAATUINEN "KEEP COOL"™ -TEKNIIKKA
  Säilyttää suorituskyvyn estämällä ylikuumenemisen
  04 / 05
  Next
 • INNOVATIIVINEN KAAREN MUOTOILU
  Alentaa akun lämpötilaa
  05 / 05
  Start
PUHTAAMMAN, HILJAISEMMAN JA TURVALLISEMMAN TULEVAISUUDEN PUOLESTA.
VAIHTAA AKKUUN JA ISTUTTAA PUU KERRALLA.