BA1400T

2,5 Ah AKKU

  • Keep Cool™ -teknologia

EGO Power+ products come with extended warranties up to five years when registered within 30 days of purchase. Read our warranty information for more details.

Full Description

EGO Power+ -akussa on innovatiivisen kaarevan muodon lisäksi toinenkin älykäs viilennystapa. Akun jokainen kenno on päällystetty ainutlaatuisella, olomuotoaan muuttavalla Keep Cool™ -materiaalilla, joka johtaa tehokkaasti lämpöä pois kennosta ja pitää jokaisen kennon optimaalisessa lämpötilassa pidempään. Toisin kuin perinteisissä ratkaisuissa, EGO Power+ -akut sijaitsevat laitteen ulkopuolella, jolloin ne jäähtyvät paremmin ja antavat siten voimaa pidempään.

EGO Power+ 56 V -litiumioniakun ohjelmistot ja mikroprosessorit sekä laitteiden älykäs tehonhallintajärjestelmä ohjaavat akkua jatkuvasti. Akku mittaa ja optimoi koko ajan jokaista kennoa, jolloin käytössäsi on aina paras mahdollinen voima, suorituskyky ja käyttöaika. Akun elektroniikka on suojattu pölyltä ja kosteudelta hartsipinnoitteella, ja kennot on pakattu tukevan kuoreen, joka suojaa akkua iskuilta ja tärinältä.

Tämän edistyksellisen ajattelun ansiosta EGO Power+ 56 V -litiumioniakussa on alan suurin energiakapasiteetti ja se latautuu nopeammin kuin mikään muu markkinoilla oleva akku.

Documents and Downloads

Do you already have an EGO Power+ product? Register within 30 days of purchase for an extended warranty

Rekisteröitävä Tuote
LADATTAVAT MATERIAALIT