OIKEA TEHO JOKAISEEN TYÖHÖN
BA1400T

2.5Ah Akku

 • Keep Cool™ -teknologia

Tuotteesta riippuen voit leikata nurmea yhdellä latauksella jopa 400 m², trimmata jopa 70 minuuttia, leikata pensasaitoja jopa 75 minuuttia, tehdä jopa 130 sahausta tai puhaltaa lehtiä jopa 100 minuuttia. Innovatiivinen kaareva muoto torjuu ylikuumenemista ja maksimoi käyttöajan, joten voit jatkaa työskentelyä pidempään.

Read the full description below

Share this product
Suositushinta 178.00

Product Specification

Voltage (V)56 V
Max. Continuous Discharge Current (A)20 A
Battery Capacity2.5 Ah
Battery Energy140 W
Show all

TÄYDELLINEN TUOTEKUVAUS

EGO 2,5 Ah:n akku tarjoaa 56 V:n ARC-litiumteknologian voimalla pitkäkestoista tehoa kaikkiin EGO-työkaluihin.
Alan johtava teknologiamme mahdollistaa optimaalisen suorituskyvyn, jolla saavutetaan paras tasapaino tarvittavan tehon ja käyttökelpoisen voiman välillä.
2,5 Ah:n ARC-litiumakku on ehkä pieni, mutta siinä on voimaa. Siinä on riittävästi tehoa jopa 400 m²:n nurmikon leikkaamiseen, pensasaitojen leikkaamiseen jopa 75 minuutin ajan, moottorisahalla sahaamiseen jopa 130 kertaa tai trimmaamiseen jopa 70 minuutin ajan (työkalusta, latausprosentista ja käyttöolosuhteista riippuen).
Kun akku on tyhjä, voit liittää sen vakiolaturiin, joka lataa sen täyteen 50 minuutissa, tai pikalaturiin, jolloin se latautuu täyteen 30 minuutissa.

EGO POWER+ -TEKNOLOGIAN EDUT

 • AKUN TEHO JA YHTEENSOPIVUUS
  Tarjoa tarvitsemasi teho jokaiseen työhön. 56 V ARC Lithium™ -akku on tekniikan ihme, joka ylittää kilpailijat kaikilla tasoilla ja pystyy päihittämään bensiinin. Kaikki 56V ARC Lithium™ -akut ovat vaihdettavissa koko EGO-akkuvalikoimassa - joten jokaiseen työkaluun ja jokaiseen työhön löytyy sopiva akku.
 • KESTÄVYYS JA SUORITUSKYKY
  Kypsänä, markkinajohtajana ja Chervon-konserniin kuuluvana yrityksenä olemme ylpeitä parhaista käytännöistä, joilla varmistetaan, että tuotteemme ovat mahdollisimman korkeatasoisia. Olemme itse asiassa niin luottavaisia työkalujemme laatuun ja suorituskykyyn, että tarjoamme alan johtavat takuut ammattikäyttäjien ja kotikäyttäjien ostamille työkaluille ja akuille.
 • YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISYYS
  Me EGOssa ajattelemme suorituskykyä pidemmälle. Asiantuntijamme pyrkivät sinnikkäästi innovoimaan työkaluja parempaa maailmaa varten. EGO:n 56V ARC Lithium™ -akut eivät ainoastaan ole polttoainesuorituskykyisempiä, vaan ne ovat myös ympäristön kannalta parempia. Auta meitä johtamaan Eurooppa akkukäyttöiseen tulevaisuuteen ja sitoudu älykkäämpään ja vihreämpään tapaan työskennellä ulkona.

BATTERY FEATURES

 • AKKU KUIN MIKÄÄN MUU
  Suunniteltu maksimoimaan suorituskyky
  01 / 05
  Next
 • ULKOA ASENNETTU AKKU
  Pysyy viileänä ja tuottaa pidempään kestävää tehoa
  02 / 05
  Next
 • VIRRANHALLINTAJÄRJESTELMÄ
  Varmistaa parhaan mahdollisen tehon, suorituskyvyn ja käyttöajan.
  03 / 05
  Next
 • AINUTLAATUINEN "KEEP COOL"™ -TEKNIIKKA
  Säilyttää suorituskyvyn estämällä ylikuumenemisen
  04 / 05
  Next
 • INNOVATIIVINEN KAAREN MUOTOILU
  Alentaa akun lämpötilaa
  05 / 05
  Start
PUHTAAMMAN, HILJAISEMMAN JA TURVALLISEMMAN TULEVAISUUDEN PUOLESTA.
VAIHTAA AKKUUN JA ISTUTTAA PUU KERRALLA.