OIKEA TEHO JOKAISEEN TYÖHÖN
CHX5500E

Professional-X Laturi

Professional X -laturimme on suunniteltu saamaan BAX1500-reppuakkujen käyttäjät takaisin töihin. Optimaalisen suorituskyvyn, tehokkuuden ja pitkäikäisyyden varmistamiseksi näissä suuren energiakapasiteetin akuissa on älykäs yksittäisen kennon valvonta ja tasapainotus sekä työkalun käytön että latauksen aikana.

Read the full description below

Share this product
Suositushinta 188.00

Product Specification

Charging Time 28Ah Battery210 min
Input Power (W)550 W
Output Voltage56 V
Charging Current For Each Port3/7.4 A
Show all

TÄYDELLINEN TUOTEKUVAUS

Professional-X-laturillamme on vaikuttava 210 minuutin pikalatausaika Professional-X-akulle BAX1500. Tuuletinjäähdytteinen latausjärjestelmä estää akun ja laturin ylikuumenemisen. LED-lataus-/diagnostiikkailmaisin antaa myös jatkuvaa palautetta akun tilasta ja lataustasosta.

Lisäksi laite voi ladata kahdella asetuksella: vakio- ja pikalataus – joten voit valita, millä nopeudella haluat ladata akun.

BAX1500 56 V:n akku 1568WH akku: 420 minuutin latausaika ja 210 minuutin pikalatausaika.

EGO POWER+ -TEKNOLOGIAN EDUT

 • AKUN TEHO JA YHTEENSOPIVUUS
  Tarjoa tarvitsemasi teho jokaiseen työhön. 56 V ARC Lithium™ -akku on tekniikan ihme, joka ylittää kilpailijat kaikilla tasoilla ja pystyy päihittämään bensiinin. Kaikki 56V ARC Lithium™ -akut ovat vaihdettavissa koko EGO-akkuvalikoimassa - joten jokaiseen työkaluun ja jokaiseen työhön löytyy sopiva akku.
 • KESTÄVYYS JA SUORITUSKYKY
  Kypsänä, markkinajohtajana ja Chervon-konserniin kuuluvana yrityksenä olemme ylpeitä parhaista käytännöistä, joilla varmistetaan, että tuotteemme ovat mahdollisimman korkeatasoisia. Olemme itse asiassa niin luottavaisia työkalujemme laatuun ja suorituskykyyn, että tarjoamme alan johtavat takuut ammattikäyttäjien ja kotikäyttäjien ostamille työkaluille ja akuille.
 • YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISYYS
  Me EGOssa ajattelemme suorituskykyä pidemmälle. Asiantuntijamme pyrkivät sinnikkäästi innovoimaan työkaluja parempaa maailmaa varten. EGO:n 56V ARC Lithium™ -akut eivät ainoastaan ole polttoainesuorituskykyisempiä, vaan ne ovat myös ympäristön kannalta parempia. Auta meitä johtamaan Eurooppa akkukäyttöiseen tulevaisuuteen ja sitoudu älykkäämpään ja vihreämpään tapaan työskennellä ulkona.

BATTERY FEATURES

 • AKKU KUIN MIKÄÄN MUU
  Suunniteltu maksimoimaan suorituskyky
  01 / 05
  Next
 • ULKOA ASENNETTU AKKU
  Pysyy viileänä ja tuottaa pidempään kestävää tehoa
  02 / 05
  Next
 • VIRRANHALLINTAJÄRJESTELMÄ
  Varmistaa parhaan mahdollisen tehon, suorituskyvyn ja käyttöajan.
  03 / 05
  Next
 • AINUTLAATUINEN "KEEP COOL"™ -TEKNIIKKA
  Säilyttää suorituskyvyn estämällä ylikuumenemisen
  04 / 05
  Next
 • INNOVATIIVINEN KAAREN MUOTOILU
  Alentaa akun lämpötilaa
  05 / 05
  Start
PUHTAAMMAN, HILJAISEMMAN JA TURVALLISEMMAN TULEVAISUUDEN PUOLESTA.
VAIHTAA AKKUUN JA ISTUTTAA PUU KERRALLA.