OIKEA TEHO JOKAISEEN TYÖHÖN
PAD1500E

Nexus Escape 150W Invertteri

Nauti tehosta liikkeellä ollessasi EGO Power+ Nexus Escape -invertterin avulla. 240 V:n vaihtovirtapistorasian avulla voit kytkeä tärkeät laitteet, jos työskentelet etänä, ja kahteen USB-porttiin voit kytkeä esimerkiksi matkapuhelimet, älykellot/GPS-laitteet tai digitaalikamerat. Voit yhdistää Nexus Escape -invertterin minkä tahansa EGO Power+ Arc -litiumakun kanssa, jotta saat tarvitsemasi virran.

Lue koko kuvaus alta

Jaa tämä tuote
Suositushinta 115.00

TÄYDELLINEN TUOTEKUVAUS

EGO Power+ Nexus Escape -laitteen avulla voit hyödyntää ainutlaatuisen Arc-litiumakkuteknologian voimaa missä ja milloin sitä tarvitset.

Kestävästi rakennettu Nexus Escape -invertteri sisältää 240 V:n vaihtovirtapistorasian sekä kaksi USB-porttia, joiden avulla voit ladata matkapuhelimia, kannettavia tietokoneita, kameroita, valaisimia ja muita sähkölaitteita 150 watin maksimiteholla.

Nexus Escape on kevyt ja pieni, joten voit kuljettaa sitä repussasi, jotta saat tarvitsemasi lisätehon, kun olet vaeltamassa, telttailemassa, rannalla, festivaaleilla tai vain kotona. 

EGO Power+ Nexus Escape, jonka teho riittää käyttämään 42 tuuman televisiota jopa 8 tuntia ja lataamaan jopa 40 matkapuhelinta tai 11 kannettavaa tietokonetta, tarjoaa kaiken tarvitsemasi virran silloin kun sitä tarvitset (perustuu 7,5 Ah:n akkuun).

EGO POWER+ -TEKNOLOGIAN EDUT

 • AKUN TEHO JA YHTEENSOPIVUUS
  Tarvitsemasi teho jokaiseen työhön. EGO 56 V ARC Lithium™ -akku on tekniikan ihme, joka ylittää kilpailijat kaikilla tasoilla ja pystyy päihittämään bensiinin. Kaikki EGO 56V ARC Lithium™ -akut ovat keskenään yhteensopivia - joten jokaiseen työkaluun ja jokaiseen työhön löytyy sopiva akku.
 • KESTÄVYYS JA SUORITUSKYKY
  Markkinajohtajana ja Chervon-konserniin kuuluvana yrityksenä olemme ylpeitä parhaista käytännöistä, joilla varmistetaan, että tuotteemme ovat mahdollisimman korkeatasoisia. Olemme itse asiassa niin luottavaisia työkalujemme laatuun ja suorituskykyyn, että tarjoamme alan johtavat takuut ammattikäyttäjien ja kotikäyttäjien ostamille työkaluille ja akuille.
 • YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISYYS
  Me EGOssa ajattelemme suorituskykyä pidemmälle. Asiantuntijamme pyrkivät sinnikkäästi innovoimaan työkaluja parempaa maailmaa varten. EGO:n 56V ARC Lithium™ -akut eivät ainoastaan ole polttoainesuorituskykyisempiä, vaan ne ovat myös ympäristön kannalta parempia. Auta meitä johtamaan Eurooppa akkukäyttöiseen tulevaisuuteen ja sitoudu älykkäämpään ja vihreämpään tapaan työskennellä.

AKUN OMINAISUUDET

 • PAREMPI KUIN MIKÄÄN MUU AKKU
  Suunniteltu maksimoimaan suorituskyky
  01 / 05
  Seuraava
 • ULKOPUOLELLE ASENNETTU AKKU
  Pysyy viileänä ja tuottaa pidempään tehoa
  02 / 05
  Seuraava
 • VIRRANHALLINTAJÄRJESTELMÄ
  Varmistaa parhaan mahdollisen tehon, suorituskyvyn ja käyttöajan.
  03 / 05
  Seuraava
 • AINUTLAATUINEN "KEEP COOL"™ -TEKNIIKKA
  Säilyttää suorituskyvyn estämällä ylikuumenemisen
  04 / 05
  Seuraava
 • INNOVATIIVINEN KAAREN MUOTO
  Alentaa akun lämpötilaa
  05 / 05
  Aloita
PUHTAAMMAN, HILJAISEMMAN JA TURVALLISEMMAN MAAILMAN PUOLESTA.
VAIHDA AKKUTEKNIIKKAAN JA ISTUTA PUU KERRALLA.