HTA2000

Pensasleikkuri Multi Tooliin

Suositushinta
293.00
Share this product

Korkeiden tai matalien pensasaitojen käsittely on helppoa. 160 cm:n kokonaispituuden ja 12 säädettävän leikkuukulman ansiosta tämä lisälaite on juuri oikea suoriutumaan tehtävästä pensasaidan koosta tai muodosta riippumatta. Taitettuna työkalu on vain 99 cm pitkä, joten se mahtuu erityisesti suunniteltuun monitoimityökalulaukkuun (BMH1000). Varastointi ei siis ole ollenkaan ongelma.

EGO Power+ products come with extended warranties up to five years when registered within 30 days of purchase. Read our warranty information for more details.

Full Description

Koe EGOn voima ja ota pensasaita takaisin hallintaan. EGO Power+ -pensasleikkurin lisälaitteen avulla voit nauttia akkukäytön suomasta vapaudesta. Voit säätää 12 leikkuukulmaa ja antaa pensasaidallesi haluamasi muodon.  Jos sinulla on lyhyempi pensasaita, tästä työkalusta on saatavana myös lyhyt versio (HTA2000S), jonka kokonaispituus on 120 cm (40 cm vähemmän kuin tämän työkalun). Voit asettaa 9 eri leikkuukulmaa, mutta käytät silti samaa leikkuuterää. 

51 cm:n pituiset laserleikatut ja timanttihiotut terät leikkaavat läpi kaikki kurittomat oksat, olivatpa ne sitten havupuita, lehtipuita tai kovia puulaatuja. Kun pensasaita on leikattava ennen talvea, tämä akkukäyttöinen pensasleikkuri on valmiina toimintaan. Kytke se vain PH1400E-tehoyksikköhän, lisää haluamasi EGO Power+ -akku ja olet heti valmis aloittamaan.

Paino - 2,7kg
Kokonaispituus - 160cm
Suojakahva - Kyllä (Tehoyksikössä)
Käyttöaika
2.5Ah jopa 37 min
4.0Ah jopa 65 min
5.0Ah jopa 82 min
7.5Ah jopa 122 min
10.0Ah jopa 157 min
Terän pituus - 51cm
Hammasvälin leveys - 26mm
Terän tyyppi - Kaksipuolinen, laserleikattu
Kiinteät leikkuukulmat - 12 leikkuukulmaa

Documents and Downloads

Download Related Documents

Do you already have an EGO Power+ product? Register within 30 days of purchase for an extended warranty

Rekisteröitävä Tuote
LADATTAVAT MATERIAALIT