RUOHONLEIKKAUS ON TEHTY HELPOKSI
ST1510E

38cm Siimaleikkuri

Tässä 38 cm:n siimaleikkurissa on Powerload™-teknologia, maailman ensimmäinen itsekelautuva siimapää. Kevyt ja tasaisesti toimiva ST1510E on loistava lisä pieniin ja keskikokoisiin puutarhoihin. Mukana toimitetaan yksiolkaimiset valjaat lisämukavuutta varten.

Read the full description below

 • Cutting width (cm) 38
Share this product
Suositushinta 314.00

TÄYDELLINEN TUOTEKUVAUS

EGOn uraauurtava Powerload™-teknologia ratkaisee yhden siiman vaihtoon liittyvistä suurimmista turhautumista aiheuttavista ongelmista lataamalla siiman automaattisesti siimaleikkurin päähän. Yksinkertaisesti pujota siima, paina Powerload™-painiketta ja anna työkalun tehdä loput.

Tämän uraauurtavan teknologian lisäksi ST1510E:ssä on pikasäädettävä silmukkakahva, jonka avulla voit mukauttaa työkalun työskentelytyylisi mukaan ja joka mahdollistaa optimaalisen tasapainon ja hallinnan. Siinä on napautuspää, joka helpottaa siiman lisäämistä käytön aikana, ja säädettävä nopeus, jonka avulla voit hallita maastoa paremmin. 

Pakkauksessa on mukana yksiolkaimiset valjaat, jotka lisäävät käyttömukavuutta erityisesti silloin, kun työkalua käytetään pitkiä aikoja. Työkalun kokonaispituus on 173 cm, joten hihnan lisääminen yhdessä säädettävän kahvan kanssa tekee työskentelystä mahdollisimman mukavaa – ja kun ei tarvitse jongleerata johtojen tai bensiinin kanssa, se on myös turvallisempaa.  

EGO POWER+ -TEKNOLOGIAN EDUT

 • AKUN TEHO JA YHTEENSOPIVUUS
  Tarjoa tarvitsemasi teho jokaiseen työhön. 56 V ARC Lithium™ -akku on tekniikan ihme, joka ylittää kilpailijat kaikilla tasoilla ja pystyy päihittämään bensiinin. Kaikki 56V ARC Lithium™ -akut ovat vaihdettavissa koko EGO-akkuvalikoimassa - joten jokaiseen työkaluun ja jokaiseen työhön löytyy sopiva akku.
 • KESTÄVYYS JA SUORITUSKYKY
  Kypsänä, markkinajohtajana ja Chervon-konserniin kuuluvana yrityksenä olemme ylpeitä parhaista käytännöistä, joilla varmistetaan, että tuotteemme ovat mahdollisimman korkeatasoisia. Olemme itse asiassa niin luottavaisia työkalujemme laatuun ja suorituskykyyn, että tarjoamme alan johtavat takuut ammattikäyttäjien ja kotikäyttäjien ostamille työkaluille ja akuille.
 • YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISYYS
  Me EGOssa ajattelemme suorituskykyä pidemmälle. Asiantuntijamme pyrkivät sinnikkäästi innovoimaan työkaluja parempaa maailmaa varten. EGO:n 56V ARC Lithium™ -akut eivät ainoastaan ole polttoainesuorituskykyisempiä, vaan ne ovat myös ympäristön kannalta parempia. Auta meitä johtamaan Eurooppa akkukäyttöiseen tulevaisuuteen ja sitoudu älykkäämpään ja vihreämpään tapaan työskennellä ulkona.

BATTERY FEATURES

 • AKKU KUIN MIKÄÄN MUU
  Suunniteltu maksimoimaan suorituskyky
  01 / 05
  Next
 • ULKOA ASENNETTU AKKU
  Pysyy viileänä ja tuottaa pidempään kestävää tehoa
  02 / 05
  Next
 • VIRRANHALLINTAJÄRJESTELMÄ
  Varmistaa parhaan mahdollisen tehon, suorituskyvyn ja käyttöajan.
  03 / 05
  Next
 • AINUTLAATUINEN "KEEP COOL"™ -TEKNIIKKA
  Säilyttää suorituskyvyn estämällä ylikuumenemisen
  04 / 05
  Next
 • INNOVATIIVINEN KAAREN MUOTOILU
  Alentaa akun lämpötilaa
  05 / 05
  Start
PUHTAAMMAN, HILJAISEMMAN JA TURVALLISEMMAN TULEVAISUUDEN PUOLESTA.
VAIHTAA AKKUUN JA ISTUTTAA PUU KERRALLA.

Compare our grass trimmers